Connect with us

stoplekto

Η Γ’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα…

 

1ος όμιλος

Δύο αγώνες θα γίνουν το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Πετρούπολης, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκη με << πεντάρες >> την πρώτη αγωνιστική, ενώ σε μια γειτονική μονομαχία ο Φοίνικας Καλλιθέας θα υποδεχτεί τους Ιωνες Παλαιού Φαλήρου.

Την Κυριακή θα παίξουν Αίας Αθηνών- Ερμής Ηρακλείου, Θεμιστοκλής- Πατήσια και Αστέρας Γλυφάδας- Αίμος Πετρούπολης, ενώ το μεγάλο φαβορί του ομίλου ο Ατλας Κυψέλης θα υποδεχτεί τη Θύελλα Περιστερίου.

Ρεπό έχει ο Κρόνος Αθηνών.

 

2ος όμιλος

Τρεις αγώνες θα γίνουν το Σάββατο και τρτεις την Κυριακή.

Το Σάββατο σε δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ο Κεραμεικός θα παίξει με τα Ιλίσια 2004 που είναι το φαβορί του ομίλου, ενώ σε γειτονική μονομαχία μεταξλύ δύο δυνατών ομάδων ο Διαγόρας Αιγάλεω θα υποδεχτεί το Δάσος Χαϊδαρίου.Επίσης η Νίκη Αλίμου θα αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο.

Την Κυριακή το Παγκράτι θα παίξει με τον Αρίωνα, οι Αμπελόκηποι στην πρώτη τους εμφάνιση θα παίξουν με τον Αττικό και η Χρυσούπολη θα υποδεχτεί τον Τριφυλλιακό.

Ρεπό έχει ο ΑΟ Κωφών.

 

3ος όμιλος

Δύο αγώνες έχουμε το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή.

Ο Αφοβος έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής, ενώ ο Προμηθέας θα παίξει με το Μαρούσι.

Την Κυριακή θα παίξουν τα Πράσινα Πουλιά με τον Θρίαμβο Αθηνών, ενώ ο Κεραυνός Πετρούπολης είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον ΠΑΣ Αθηνών.

Οι Λέοντες θα υποδεχτούν την ΑΕ Ιλίου που θεωρείται το μεγάλο φαβορί του ομίλου, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση ο Πλάτωνας θα παίξει με τον Πανθησειακό.

Ρεπό έχει ο Λαρισαϊκός.