Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Γ’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ, που έχει κι αυτό το δικό του ενδιαφέρον.

Ας δούμε τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο…

 

1ος όμιλος

Δύο ματς γίνονται το Σάββατο και τέσσερα την Κυριακή σε αυτό τον όμιλο, που αξίζει να σημειωθεί πως στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία!

Το Σάββατο η Αναγέννηση Πετρούπολης που έχει κάνει το δύο στα δύο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Αστέρα Γλυφάδας, ενώ ο Κρόνος Αθηνών θα παίξει με τον Φοίνικα Καλλιθέας.

Την Κυριακή, με όλα τα ματς να διεξάγονται πρωί, ξεχωρίζει το ματς των Πατησίων που έχουν δύο νίκες με τον πολύ δυνατό Αστέρα Χαϊδαρίου. Οι Ιωνες Παλαιού Φαλήρου που επίσης έχουν δύο νίκες θα παίξουν με τον Θεμιστοκλή, ενώ ο τέταρτος της παρέας των <<απόλυτων>>, ο Ατλας Κυψέλης θα παίξει εκτός έδρας με τον Αίμο Πετρούπολης.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο αγώνας της Θύελλας Περιστερίου με τον Αίαντα Αθηνών.

Ρεπό έχει ο Ερμής Ηρακλείου.

 

2ος όμιλος

Ενας αγώνας γίνεται το Σάββατο, με τον Κεραμεικό να έχει τον πρώτο λόγο παίζοντας εκτός έδρας με τον ΑΟ Κωφών.

Την Κυριακή το πρωί ξεχωρίζει το ματς του Ζέφυρου με τους Αμπελόκηπους, ενώ ο Αρίωνας θα παίξει με τον Διαγόρα Αιγάλεω και το Δάσος Χαϊδαρίου με τη Νίκη Αλίμου.

Το απόγευμα ο Τριφυλλιακός που είναι η μοναδική ομάδα με δύο στα δύο σε αυτό τον όμιλο θα υποδεχτεί το Παγκράτι, ενώ τα Ιλίσια που προσπαθούν να συνέλθουν από τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής θα παίξουν με τη Χρυσούπολη.

Ρεπό έχει ο Αττικός.

 

3ος όμιλος

Δύο ματς γίνονται Σάββατο και τέσσερα Κυριακή.

Το Σάββατο ο Φωστήρας Καισαριανής θα παίξει με τα Πράσινα Πουλιά που έχουν δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα, ενώ ο αήττητος ΠΑΣ Αθηνών θα παίξει με τον Προμηθέα.

Την Κυριακή το Μαρούσι που έχει κάνει καλό ξεκίνημα θα παίξει με τους Λέοντες, ενώ στο σημαντικότερο ματς της ημέρας η ΑΕ Ιλίου που με δύο στις δύο νίκες είναι μόνη στην πρώτη θέση, υποδέχεται τον Πλάτωνα.

Το απόγευμα της Κυριακής σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ο Θρίαμβος Αθηνών που παραμένει αήττητος υποδέχεται τον Κεραυνό Πετρούπολης, ενώ σε μια μάχη μεταξύ δύο ομάδων με κοινή έδρα ο Λαρισαϊκός θα παίξει με τον Αφοβο.

Ρεπό έχει ο Πανθησειακός.