Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Γ’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Τέταρτη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ.

Α ς δούμε τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Το Σάββατο γίνονται δύο αγώνες, με τον Αστέρα Χαϊδαρίου να υποδέχεται τους εκ των πρωτοπόρων Ιωνες Παλαιού Φαλήρου, και τον Αίαντα Αθηνών να παίζει με τον Αίμο Πετρούπολης.

Την Κυριακή στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ατλας Κυψέλης θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Πετρούπολης σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν μόνο νίκες. Τα Πατήσια που επίσης είναι στην πρώτη θέση θα παίξουν εκτός έδρας με τον Αστέρα Γλυφάδας, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τα ματς Θεμιστοκλής- Κρόνος Αθηνών και Ερμής Ηρακλείου- Θύελλα Περιστερίου.

Ρεπό έχει ο Φοίνικας Καλλιθέας.

 

2ος όμιλος

Δύο ματς έχουμε το Σάββατο.

Ο Διαγόρας Αιγάλεω υποδέχεται τον πρωτοπόρο Τριφυλλιακό, ενώ η Νίκη Αλίμου θα παίξει με τον Αρίωνα.

Την Κυριακή ο Αττικός θα υποδεχτεί τον αήττητο Ζέφυρο, ενώ πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην Κυψέλη όπου οι Αμπελόκηποι θα παίξουν με το αήττητο Δάσος Χαϊδαρίου. Το Παγκράτι θα αντιμετωπίσει τα Ιλισια 2004, και η Χρυσούπολη θα παίξει με τον ΑΟ Κωφών.

Ρεπό έχει ο Κεραμεικός.

 

3ος όμιλος

Δύο ματς γίνονται το Σάββατο.

Ο Πανθησειακός θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ΑΕ Ιλίου η οποία όχι μόνο έχει το απόλυτο σε νίκες, αλλά δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ. Στο άλλο ματς ο Προμηθέας θα παίξει με τον Θρίαμβο Αθηνών, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα.

Την Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα ματς τα οποία είναι Πράσινα Πουλιά – Λαρισαϊκός, Κεραυνός Πετρούπολης- Φωστήρας Καισαριανής, Λέοντες- ΠΑΣ Αθηνών και Πλάτωνας- Μαρούσι.

Ρεπό έχει ο Αφοβος.