Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Γ’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ, με το plekto.gr να είναι κοντά και σε αυτή την κατηγορία.

Οπως κάναμε σε Α’ και Β’ κατηγορία, ας δούμε το σύστημα διεξαγωγής..

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των δεκατριών ομάδων ο καθένας. Θα ανέβουν στην Β’ κατηγορία συνολικά 6 ομάδες. Προβλπεται μπαράζ μεταξύ 1ου-4ου και 2ου- 3ου, αν η μεταξύ τους διαφορά είναι μέχρι και 4 βαθμούς. Αν είναι μεγαλύτερη, τότε ο 1ος ή ο 2ος αντίστοιχα ανεβαίνουν απευθείας. Στα μπαράζ η ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και της ισοπαλίας.

Ας δούμε τι περιμένουμε στην πρεμιέρα…

1ος όμιλος

 

Ξεχωρίζει ο αγώνας του Ερμή Ηρακλείου με τον Ατλα Κυψέλης, που θα γίνει την Κυριακή το πρωί στη Μεταμόρφωση.

Στα άλλα ματς το Σάββατο θα παίξουν Αναγέννηση Πετρούπολης- Θεμιστοκλής και Θύελλα Περιστερίου- Αστέρας Γλυφάδας, ενώ την Κυριακή θα παίξουν επίσης Ιωνες Παλ.Φαλήρου- Κρόνος Αθηνών, Πατήσια- Φοίνικας Καλλιθέας και Αίμος Πετρούπολης- Αστέρας Χαϊδαρίου.

Ρεπό έχει ο Αίας Αθηνών.

 

2ος όμιλος

 

Ολα τα ματς γίνονται Κυριακή.

Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι Ζέφυρος- Διαγόρας Αιγάλεω, ενώ τα Ιλίσια 2004 που θεωρούνται από τα φαβορί δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στον ΑΟ Κωφών.

Στα υπόλοιπα ματς θα παίξουν Αττικός- Νίκη Αλίμου, Τριφυλλιακός- Κεραμεικός, Αρίωνας- Χρυσούπολη, Δάσος Χαϊδαρίου- Παγκράτι.

Ρεπό έχουν οι Αμπελόκηποι.

 

3ος όμιλος

 

Η ΑΕ Ιλίου που θεωρείται εκ των φαβορί υποδέχεται τον Προμηθέα, ενώ το άλλο φαβορί του ομίλου ο Αφοβος, έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τον Θρίαμβο Αθηνών.

Στα άλλα ματς το Σάββατο ο Φωστήρας Καισαριανής θα παίξει με τον Λαρισαίκό, ενώ την Κυριακή ο ΠΑΣ Αθηνών θα παίξει με τα Πράσινα Πουλιά, ο Πανθησειακός με τους Λέοντες και το Μαρούσι με τον Κεραυνό Πετρούπολης.