Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 3-2 εκτός σόκαρε τα Σούρμενα

Published

on

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισαν τα Σούρμενα με 3-2 από την εξαιρετική Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Έμειναν έτσι στους 41 βαθμούς και είδαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία να αυξάνεται στους 5 βαθμούς, ενώ η Δάφνη έφτασε τους 25 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 5′ ο Μακρυνόρης έκανε το 1-0, αλλά η απάντηση της Δάφνης ήταν εντυπωσιακή, με τον Τουφεξιδη στο 7′ να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά και τον Βλαχάκη Ε. στο 15′ να κάνει το 1-2. Στο 35′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Παπαδάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζύρη που απέκρουσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 40′ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-3 σοκάροντας τους γηπεδούχους. Στο 70′ τα Σούρμενα κέρδισαν νέο πέναλτι, με τον Πετριτάι αυτή την φορά να ευστοχεί και να κάνει το 2-3, που έμεινε σαν τελικό σκορ.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Κρητικός (80′ Λαμτσάι), Σούλκο, Σετελάρι, Αρβανίτης (55′ Μαρινάκης), Μακρυνόρης (60′ Κωνσταντινίδης), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Πετριτάι, Λειβαδάς.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Βεζύρης, Δερμιτζάκης, Πάλλας, Γιαννούλης, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος (90′ Ευθυμίου), Τουφεξίδης, Βλαχάκης Ε., Μουρελάτος (70′ Ξύδης), Βλαχάκης Ι. (82′ Λιόσης), Κωνσταντινιδης.

ΦΩΤΟ: Sportifico