Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Διάνα Ηλιούπολης 3-0 πέρασε από τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Διάνα Ηλιούπολης, που επικράτησε επί των Αγίων Αναργύρων με 3-0 και παραμένει στο κυνήγι της Νέας Ιωνίας.

Έφτασε έτσι τους 66 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 28 και παραμένουν οριακά έξω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, αλλά η έκταση του σκορ αδικεί τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν σε δύο φάσεις να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Μόλις στο 1′ οι Άγιοι Ανάργυροι πλησίασαν το γκολ με το σουτ του Κεχρή να περνάει άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 8′ για τη Διάνα, όταν ο Κωνσταντινίδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Ποντικάκος που ακολουθούσε τη φάση με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στα επόμενα λεπτά και μέσα σε 10 λεπτά έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Στο 10′ το σουτ του Ζώη πέρασε μόλις άουτ, ενώ ο Χανιώτης έσωσε την εστία του στο 17′ σε σουτ του Αλέξανδρου Καζάκου και στο 20′ σε κεφαλιά του Ποντικάκου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άγγιξαν την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Στο 48′ με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει το σουτ του Κεχρή και στο 57′ με την κεφαλιά του Γκάγκωση να περνάει άουτ. Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 66′ η Διάνα έφτασε στο 2ο γκολ.  Ο Φάρος με έξοχη μπαλιά βρήκε τον Αλέξανδρο Καζάκο που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση. Στο 70′ σημειώθηκε το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν ο Γεωργιάδης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Χανιώτη διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα το σουτ του Κατσίβελα για τους γηπεδούχους στο 89′ πέρασε μόλις άουτ.

ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Δενελάβας, Ντούμπερετ (77′ Δεσποτόπουλος), Γεωργαμλής, Ρουμελιώτης, Γκάγκωσης (68′ Χαραλάμπου), Κεχρής (68′ Σιαλμάς), Κατσίβελας, Χριστοδούλου (74′ Τσάμογλου).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (60′ Πανίδης), Κατσιάνης, Νίκολλι (80′ Γιαννουλάκης), Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (80′ Σιδεράς), Κωνσταντινίδης, Ζώης (69′ Καζάκος Π.), Φάρος, Ποντικάκος (85′ Κουσάνας).