Connect with us

3ος Όμιλος

Η Δόξα Νέας Μανωλάδας χαμογέλασε

Published

on

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι της Βουπρασίας αφού η Δόξα Νέας Μανωλάδας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Γούρμο νίκησε χάρις σε δυο εκτελέσεις πέναλτι με 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας που μείωσε στο 27’ με τον Κωνσταντινίδη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο πρώτο εικοσάλεπτο και αφού προηγήθηκαν με 2-0 στη συνέχεια οπισθοχώρησαν.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η «Μπάρτσα» κυριάρχησε όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολακόπουλου με δεύτερη κίτρινη

Το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα κράτησε τους μαυραετούς στην 5η θέση έχοντας συγκεντρώσει μαζί με τον Αιολικό 18 βαθμού, ενώ μια θέση ψηλότερα με έναν βαθμό περισσότερο έχει ο ΠΑΟ Βάρδας.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπ. Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος, Βραχνής, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βατσής (57’ Νικολακόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Αργυρόπουλος (87’ Αδαμόπουλος), Γούρμος (71’ Μελετίδης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π. (89’ Παναγόπουλος), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Αποστολόπουλος, Πολίτης Γ. (84’ Παντε-λής), Ντόμας, Γκάτσης, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (73’ Καζαντζής)