Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ελλάς Ποντίων άπιαστη!! 1-0 και την Αμφιάλη

Published

on

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις της η Ελλάς Ποντίων νίκησε με 1-0 και την Αμφιάλη και ουσιαστικά χρειάζεται μαθηματικά ακόμα έναν βαθμό, για να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.  Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη φέτος για τους Αμφιαλιώτες μετά από 25 αγώνες. Οι Πόντιοι που ξεκίνησαν δυνατά και προσεκτικά το παιχνίδι καλύπτοντας τους διαδρόμους προς την εστία τους προηγήθηκαν στο 36’ όταν μετά από λάθος του Μοχάμεντ ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Νωρίτερα( 31’ ) οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Σταφσουλάι. Η Αμφιάλη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 56’ λόγω αποβολής του Μπέρτζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα , είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν «φλύαρη» χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ(Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος(85’ Συμεώνογλου) , Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης(90’ Δαούτης) , Σταφσουλάι ( 87’ Λάπας)

ΑΜΦΙΑΛΗ(Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Μοχάμεντ, Σωτηριάδης, Γεωργακόπουλος, Χονδρουδάκης, Λίτσι( 79’ Φύπε) , Ρούπι, Μπακοθανάσης Χ.( 64’ Κρεββατάς) , Δανασής, Επιτροπάκης, Μπέρτζος