Connect with us

stoplekto

Η Ελλάς Ποντίων πέρασε νικηφόρα από τη Δραπετσώνα( 0-1)

Published

on

Χωρίς απώλειες πέρασε η Ελλάς Ποντίων από την Δραπετσώνα , όπου επικράτησε με 0-1 του ΑΣ Ποντίων .

Οι νικητές παίζοντας ψυχωμένα, έξυπνα  και δυνατά πήραν τη νίκη και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι με τη σωστή καθοδήγηση του Γιώργου Προβατά και με τον Λευκόπουλο κέρβερο κάτω από τα δοκάρια πήραν τη νίκη με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κοττάκη στο 51’   Η «εσχάτη των ποινών »παραχωρήθηκε για χέρι του Ραγκαβά σε σουτ του Κοττάκη .

Το τελικό σκορ πάντως αδικεί τους γηπεδούχους . Η ομάδα φάνηκε αρκετά δουλεμένη από τον Γιώργο Ματθαίου, είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας , αλλά ήταν φανερό ότι είχε πρόβλημα στο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες  ενώ είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα εκπληκτικό Λευκόπουλο ο οποίος   κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις που χρειάστηκε ανέπαφη την εστία του.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι έχοντας από ένα δοκάρι. Ο ΑΣ Ποντίων στο 91’ σε μακρινό σουτ του Μαραγκού και η Ελλάς σε πλασέ του Λανρά στο 95’.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους . Μάλιστα όλοι μαζί με προτροπή του Κοσμά Κουκουλά πήγαν προς την μεριά του κόσμου στα κάγκελα και βροντοφώναζαν μαζί το όνομα της ομάδας τους….

Καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ :Ρόκος, Παπαδόπουλος( 82’ Πρωτόπαπας) , Κρεββατάς( 71’ Παπαγιαννίδης) , Ραγκαβάς, Τσουλάκος Γιαζιτζόγλου, Τσίντζος , Γεωργίου( 62’ Μουσάι) , Λουκάνι, Δίκης ( 62΄ Μαραγκός) Θωμάς.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Μπέλιας, Βασιλειάδης, Πεφάνης ( 46’ Καραμάνι) , Καλογερόπουλος( 84’ Μαυρέλος) , Πουρσανίδης, Παπαμάρκου( 66’ Λαναράς) Κοττάκης, Ηλιάδης72’ Τζουμανάι).