Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ελλάς Ποντίων 5-2 την ΑΕ Μοσχάτου. Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο

Published

on

Φοβερή η Ελλάς Ποντίων σάρωσε την ΑΕ Μοσχάτου μετατρέποντας το ντέρμπι κορυφής σε περίπατο. Έτσι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία αφού σε εννέα αγώνες μετράνε ισάριθμες νίκες χωρίς να έχουν την παραμικρή απώλεια βαθμών και απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα όπου υπήρχαν οπαδοί και των δυο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι εμφανώς ανώτεροι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Σαπαλίδη που σημείωσε χατ- τρικ απέναντι στην παλιά του ομάδα αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους αφού προηγήθηκαν στο ημίωρο κιόλας με 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Σαπαλίδη(13’, 30) και σε ένα του Κεραμά στο 22’.

Οι Μοσχατιώτες μείωσαν σε 3-1 στο 39’ με τον Πασαλίδη . Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σάββας Ηλιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ για να γίνει το 5-1 από τον Σαπαλίδη στο 56’.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ήταν να μειώσουν σε 5-2 με τον Παυλάκη στο 59’. Και κει τελείωσαν όλα….

Δεν απέφυγε τα λάθη ο Λαθύρης.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λευκόπουλος, Σιμονιάν (82’ Λάλα), Στεφανής (89’ Σταυρόπουλος), Γαλάνης, Μαούνης, Κεραμάς, Συμεώνογλου, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αφουξενίδης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Κόντι, Μακροστέργιος, Σιδηρόπουλος( 39’ λ.τρ. Θεοδοσίου) , Παυλάκης, Νιζάμης, Τουφεξίδης (39’ Βαζαίος), Πασαλίδης, Χαλβατζίου