Connect with us

stoplekto

Η Ελλάς Ποντίων 8-0 τον Αετό στον Κορυδαλλό !!

Published

on

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι του Κορυδαλλού, όπου η Ελλάς Ποντίων έκανε «φύλο και φτερό» με 0-8 τον άλλοτε κραταιό Αετό που γνώρισε την πιο βαριά ήττα της σύγχρονης ιστορίας του . Βέβαια α σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με σημαντικές απουσίες ενώ δυο βασικοί παίκτες του αποχώρησαν στο ημίχρονο τραυματίες. Η Ελλάς που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο έχοντας μια εντυπωσιακή και σταθερή πορεία όλη τη χρονιά προηγήθηκε στο 8’ με τον Λάππα. Από κει και πέρα το παιχνίδι εξελίχτηκε σε «μονομαχία » ανάμεσα στους Σάββα Ηλιάδη και Σταμάτη Σαπαλίδη που ανταγωνίστηκαν για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ . «Νικητής» αναδείχτηκε ο πρώτος που σημείωσε τέσσερα τέρματα( 34’,36’,50’, 71’) και βγήκε πρώτος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας με 27 γκολ. Ο Σαπαλίδης με τη σειρά του πέτυχε τρία τέρματα ( 32’,42’, 90’) και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερς με 25 γκολ.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Κακριδή.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ.:Ροβάτσος, Μούχλας( 80’ Ποτάνι) Τόπι, Ράπτης, Κουβάτσος, Γεωργιάδης, Μπούλιαρης, Μάναλης( 46’ λ.τρ. Βαμβακούσης) Μουτάφης( 76’ Κουτσαβλής) Κωστόπουλος, Μαντούβαλος( 46’ λ.τρ. Κατσαβριάς)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Ναβροζίδης, Λάππας,Σιμονιάν( 65’ Τάγης) Τσουγκράκης,Μαούνης( 65’ Δαούτης) Στεφανής, Ντόσκορης( 65’ Μηλιώτης) Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης Σταφσουλάι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ