Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ελλιπής Θύελλα Αγ. Δημητρίου πόντο με Χαραυγιακό

1-1 το παιχνίδι

Published

on

Σοκ για τον Χαραυγιακό στο 89′ αφού έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια το, καθώς η Θύελλα κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55′ με το πέναλτι του Μόνγκα και ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα και να καθαρίσουν ουσιαστικά το παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν τα κατάφεραν.

Έτσι οι γηπεδούχοι πίεσαν τα τελευταία λεπτά και με την κεφαλιά του Ευαγγελόπουλου στο 89′, την «χρυσή» αλλαγή όπως αποδείχτηκε του Αντρέα Μαντζούνη έκαναν το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» είχαν δοκάρι στο 30′ με τον Κωνσταντίνου ενώ αγωνίζονταν και με πολλές ελλείψεις.

Διαιτητές ήταν οι Καλογερόπουλος, Καρατζίκας και Ταρανάς.

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Ακρωτηριανάκης(46′ Βάτσιος), Κοκότης, Κίλιας, Στρατής, Ταχιράι, Γεωργίου, Ζήσης, Κωνσταντίνου, Σιδηρόπουλος(75′ Παναγιωτάκης), Κουρτέσης(70′ Ευαγγελόπουλος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος(10′ Ράμμος), Καρζής, Τσαφταρίδης, Κουντουριώτης(46′ Τζαννέτος), Νικόλας(86′ Μπρούνο), Κρητικός, Μόνγκα

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

foro sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply