Connect with us

stoplekto

Η… Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Published

on

Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και όπως φαίνεται δεν έχουν άδικο. Αυτή έκφραση ταιριάζει γάντι στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, η οποία πήρε υπερπολύτιμη νίκη 1-0 στην έδρα της επί του πρωτοπόρου Κένταυρου Βριλησσίων. Οι τρίτοι ‘πράσινοι’ απέχουν, πλέον, τρεις πόντους από την κορυφή έχοντας 51 πόντους, ενώ 53 έχει ο δεύτερος Άρης Πετρούπολης και 47 η τέταρτη Λυκόβρυση. Αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και ο όμιλος παίρνει φωτιά!

Το τέρμα που έκρινε την σημαντικότερη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου στην Β’ ΕΠΣΑ ήρθε από τον γερόλυκο Νίκο Μπίντζο, ο οποίος με κεφαλιά κάρφωσε τον Χάρη Θεοδωρίδη εκμεταλλευόμενος στο 34′ το φάουλ του Κωνσταντίνου. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι πήγε στη δύναμη επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Τέλος, να σημειωθεί ότι περίπου στο 80′ αποβλήθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Φάνης Κασάπης, για διαμαρτυρία.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Σταύρογλου Δ., Κουτσογιάννος Ν.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Παπαδιώτης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Πανταζής, Πετανάι, Μπίντζος, Χατζάρας (62′ Λάμπος), Ντίμο, Ρόκο (90′ Φλωράκης), Κουτσουρούπας (71′ Κάτρης), Στάθης.

Κένταυρος (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Θεοδωρίδης Χ., Σκέντζος, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος Σ., Χαλκιόπουλος (59′ Ματσιμάνης), Θεοδωρίδης Α., Δέτσης (53′ Νομικός), Μπότση (66′ Μωραΐτης), Νικολαΐδης.