Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ενημέρωση του Καματερού για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου το Καματερό ενημέρωσε σχετικά με την αναμέτρηση που είχε φιλικό χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 2-0.

Το δελτίο τύπου

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟ Καματερού στο ΕΑΚ Ιλίου από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και δίκαια γνώρισαν την ήττα απο την τοπική ομάδα.
Το σχήμα του α΄ ημιχρόνου στάθηκε καλύτερα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και πέτυχαν δυο γκολ, το πρώτο στο 49΄ σε προσπάθεια και σουτ του Δημήτρη Μιχάλη και το δεύτερο στο 89΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Φραγκόπουλου από πολύ διαγώνια θέση.

Φανερώθηκαν αδυναμίες από τους καταπονημένους παίκτες του Νίκου Κουνάδη (έκαναν διπλές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο) ενώ δοκιμάστηκαν διάφορα συστήματα και σχήματα από τον έμπειρο τεχνικό. Σίγουρα ωστόσο βγήκαν αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς (46΄ Τζόι), Κανακάρης (46΄ Αγγελόπουλος), Χαβέλλας (46΄ Πανάκιας), υπο δοκιμήν, Τσαγκάρης (46΄ Τσιργιώτης), Ντούπης (46΄ Καρκαλέτσης), Χαντζίτσε (46΄ Κατσικανταής), Δημητρόπουλος (46΄ Πετανάι), Παναγιωτόπουλος (46΄ Γκάνιος),  Χαιρετάκης (46΄ Ζαχαρόπουλος)