Connect with us

4ος Όμιλος

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Φωστήρα

Published

on

Το καλοκαίρι έγινε μια νέα προσπάθεια αναδόμησης στον Φωστήρα με τη νέα διοίκηση να έχει ως στόχο να αλλάξει τα πάντα στο σύλλογο όσον αφορά τη οργάνωση. Μεγάλη βάση δόθηκε και στα τμήματα υποδομής, τομέα που ανέλαβε αρχικά ο Κώστας Ψυρόπουλος ο οποίος αποφάσισε με δικές του πρωτοβουλίες να φέρει πρόσωπα ικανά που θα προσέδιδαν ποιότητα και βελτίωση στα νέα παιδιά που επιθυμούσαν να προπονηθούν με τη φανέλα του Φωστήρα. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Μανώλης Βερύγος ο οποίος με εντολή του Καλαματιανού προπονητή εντάχθηκε στα μικρά κλιμάκια των κιτρινόμαυρων αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο έργο το οποίο έφερε εις πέρας κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με την ομάδα των εφήβων. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε το ρίσκο πριν από μερικούς μήνες λέγοντας:

Καταρχήν στην ομάδα εγώ ήρθα μέσω επικοινωνίας που είχα με τον κ. Ψυρόπουλο και ξεκινησαμε μια προσπάθεια έχοντας ως στόχο να κάνουμε μια αλλαγή από την αρχή της σεζόν. Σκοπός ήταν να δίνουμε συμμετοχή σε όλα τα παιδιά γνωρίζοντας με τη σειρά τους ότι η πόρτα της α’ ομάδας είναι ανοιχτή.
Οργανωτικά είχε προβλήματα η ομάδα, όμως κάναμε μια προσπάθεια από την αρχή της σεζόν, αφού βάλαμε και γυμναστή και βελτίωνε τους ποδοσφαιριστές’.
Ερωτηθείς εάν ο κ. Ψυρόπουλος παρακολουθούσε τη βελτίωση των νεαρών παικτών, ο Μανώλης Βερύγος είπε
Όσα παιδιά μετά από δική μου πρόταση έβλεπα ότι είχαν βελτίωση, και ο κ. Ψυρόπουλος πάντα ήταν θετικός να δώσει την ευκαιρία σε κάποια παιδί για να αγωνιστεί με την α’ ομάδα. Είχε ανομοιογένεια το τμήμα αλλά με δουλειά το οργανώσουμε και θεωρώ ότι βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με εντολή του κ. Ψυρόπουλου αρκετά παιδιά από το εφηβικό τμήμα προπονούνται με την α’ ομάδα, ενώ άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι οι Συκαράς και Κουτσούμπας έχουν πραγματοποιήσει και ντεμπούτο.
photo Γιάννης Μητσόπουλος
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply