Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Επιτροπή Διαιτησίας  ενημερώνει

Published

on

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει και προσκαλεί όλους τους μη αξιολογημένους (στις εθνικές κατηγορίες τρέχουσας περιόδου),διαιτητές της ΕΠΣΠ, την Παρασκευή 2-10-2015 και ώρα 17:15, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ) στην αίθουσα 102,  (Δνση: Μ. Καραολή & Α. Δημητρίου 80, 18534 Πειραιά),  για να υποβληθούν σε γραπτές δοκιμασίες αξιολόγησης τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επισημαίνεται ότι η παρουσία τους είναι υποχρεωτική καθόσον σε περίπτωση μη προσέλευσης τους απαγορεύεται η συμμετοχή τους και κατά συνέπεια ο ορισμός τους σε αγώνες αρμοδιότητας ΕΠΣΠ.

  1. Ενημερώνει και προσκαλεί ομοίως, όλους τους αξιολογημένους σε εθνικές κατηγορίες διαιτητές, καθώς και τους μη αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣΠ, (που θα βρίσκονται ούτως ή άλλως στον ίδιο χώρο λόγω των γραπτών εξετάσεων) ότι την 2-10-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:15, όπως ευρίσκονται  στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ) στην αίθουσα 102, προκειμένου να τους δοθούν οδηγίες για την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ την 3-10-2015 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα εκπαιδευτικής διδασκαλίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΕΠΟ. Η παρουσία των παραπάνω είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
  2. Οι παραπάνω αξιολογημένοι και μη διαιτητές θα πρέπουν να γνωρίζουν όλα τα ατομικά τους στοιχεία αναφορικά με αριθμό: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔOY,email, τηλέφωνα και διεύθυνση κατοικίας και εργασίας, καθώς και διαιτητικά ατομικά δεδομένα ενός εκάστου, ώστε να γίνει επικαιροποίηση, ταυτοποίηση και όπου απαιτηθεί συμπλήρωση των ήδη υπαρχόντων.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply