Connect with us

stoplekto

Η επιτυχημένη εκδήλωση των βετεράνων της ΑΕ Χατζηκυριακείου

Published

on

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συνδέσμου των βετεράνων της ΑΕ Χατζηκυριακείου . Σε μια  κατάμεστη αίθουσα , όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο « Στέκι του Πειραιά » το κέφι ήταν αστείρευτο και η γιορτή που ξεκίνησε από το μεσημέρι , κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Τιμήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, οι παλαιοί παράγοντες του συλλόγου Γιώργος Μαλεβιζάκης, Μιχάλης Χανιώτης , οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Τσελέπης και Κώστας Γαρυφόπουλος , ο χορηγός Χαράλαμπος Ευδαίμων και ο υπογράφων.

Παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος  Πειραιά Νανά Χαρβαλάκου- Γλύκα, ο πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά και νήσων Γιάννης Μαρωνίτης ,Παναγιώτης Κοντραφούρης από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , ενώ από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ιωνικού, το παρών έδωσαν οι Βασίλης Ξενάριος και Ανδρέας Παπαδόπουλος..

*Στο περιθώριο της γιορτής ο κ. Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τον Όμιλο  Ξυνή , ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος του Οργανισμού Σοφοκλής Ξυνής προσφέρει μια υποτροφία αξίας 5.000 ευρώ σε όποιο κλάδο μάθησης της σχολής επιθυμεί . Για το άτομο που θα διατεθεί η υποτροφία,.  θα αποφασίσουν οι βετεράνοι του Χατζηκυριακείου

*Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα Ζαντίδου.