Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΔΑ και οι ομάδες της αποχαιρετούν τον Μάκη Πανταζή

Published

on

Μια θλιβερή μέρα για το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής, καθώς έχασε έναν σπουδαίο εργάτη της, τον Μάκη Πανταζή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τον κόσμο μας.

Πολλές ομάδες είναι σοκαρισμένες με την απώλειά του, καθώς ο Μάκης ήταν ένας φιλικός άνθρωπος, που όλοι είχαν μια καλή κουβέντα να πουν.

Ακολουθούν ανακοινώσεις που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ, αλλά και σωματεία, για να αποχαιρετίσουν τον φίλο Μάκη:

 

ΕΠΣΔΑ

 

“Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ.ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ , ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ . ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΗ “.

 

Μεγαρικός

“Μεγάλη η θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Δυτ. Αττικής, και ιδιαίτερα της πόλης μας, η ξαφνική απώλεια του προπονητή Μάκη Πανταζή. Ο Μάκης, γέννημα θρέμα του Βύζαντα Μεγάρων, τίμησε από όλες τις θέσεις την ομάδα που τον “γέννησε” και τον ανέδειξε. Όλοι εμείς, Διοικητικό Συμβούλιο, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της οικογένειας του Α. Σ. Μεγαρικός, είμαστε βαθιά συντετριμενοι, για την ξαφνική του απώλεια. Ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη, στο βαρύ πένθος τους. Καλό παράδεισο Μάκη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.

 

Ακράτητος

 

“Είναι στιγμές που απλά αναρωτιέσαι γιατί……
Τόσο άδικα, απρόσμενα και πολύ νωρίς έφυγε από την ζωή ο Μάκης Πανταζής σε ηλικία μόλις 49 ετών από ανακοπή.
Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για αυτή την μεγάλη απώλεια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του”.

 

Πανελευσινιακός

“Η διοίκηση του Πανελευσινιακού εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων καθώς και στην οικογένεια του Μάκη Πανταζή για τον άδικο χαμό του. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Απόλλων Ποντίων

“Ο Απόλλων Ποντίων εκφραζει τα Θερμα συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια Πανταζη.!

Καλο ταξίδι Coach.!!!”

 

Ηρακλής Ελευσίνας 

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του κ. ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΑΖΗ (Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή και Προπονητή Ακαδημιών) του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ που έφυγε σήμερα απο την ζωή. Σήμερα θρηνεί η οικογένεια του ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ. Σήμερα θρηνούν όλα τα Μέγαρα. Καλό ταξίδι αγαπητέ Μάκη…….. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει……. Καλό Παράδεισο να έχεις……. 20 Μαϊου 2020 Με εκτίμηση και σεβασμό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ”.

 

Μικρασιατική 

 

“Το ποδόσφαιρο της πόλης μας έγινε φτωχότερο μετά την ξαφνική απώλεια του ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΑΖΗ…

Ο ΜΑΚΗΣ υπηρέτησε τον αγαπημένο του ΒΥΖΑ από όλα τα πόστα και ήταν πάντα εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα , ένας αυθεντικός Βυζαντινός…

Η οικογένεια της Μικρασιατικής εύχεται στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια, η ζωή είναι μικρή και άδικη ..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ…”

 

Ατρόμητος Ελευσίνας

 

“Ο πρόεδρος,το Δ.Σ. ,οι ποδοσφαιριστές καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Πανταζή καθώς και στην οικογένεια του Βύζαντα Μεγάρων για την ξαφνική απώλεια.Φίλε Μάκη καλό ταξίδι και καλό παράδεισο..Το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής είναι από σήμερα φτωχότερο..”.