Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣΠ για την Γενική Συνέλευση

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Published

on

• Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει ότι απεστάλησαν στην ταχυδρομική διεύθυνση των σωματείων όλα τα σχετικά, με την Τακτική Γεν.Συνέλευση της Ένωσης της 4-5.6.2012, έγγραφα (Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός – Προτάσεις της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ), τα οποία μπήκαν παράλληλα και στις θυρίδες των σωματείων στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τα οποία μπορούν να παραλάβουν.

Τα ανωτέρω είναι άμεσα αναρτημένα σε μορφή p.d.f. στο site της Ένωσης www.epspeiraia.com

 

• Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει σε όλα τα σωματεία της ότι πρέπει να αποστείλουν έγκαιρα στη γραμματεία της, τα Ειδικά πληρεξούσια με τους αντιπροσώπους, που θα παραστούν στην Γεν. Συνέλευση της Ένωσης (Τακτικό-Αναπληρωματικό), το αργότερο τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ , μη υπολογιζόμενης της ημέρας αποστολής και της ημέρας της Γ.Σ., ήτοι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31.5.2012.

 

• Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αποφάσισε να κληθούν να παραστούν και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γεν. Συνέλευσης της 4-5.6.2012 όλοι όσοι συνέβαλαν και στήριξαν το διοικητικό έργο της Ένωσης.

 

• Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τους επιτυχόντες νέους διαιτητές της τελευταίας Σχολής (Μάρτιος 2012) να προσέρχονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. (περιβάλλων χώρος Σ.Ε.Φ.) από την Δευτέρα 28.5.2012 έως την Παρασκευή 15.6.2012 και ώρες 09.00 έως 17.00, για να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση εγγραφής στο δυναμικό των εν ενεργεία διαιτητών του Πειραιά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply