Connect with us

Uncategorized

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Από την ερχόμενη Δευτέρα 15/6/2015 θα μπορούν τα σωματεία της ένωσης μας να προμηθεύονται από την  γραμματεία και το λογιστήριο τα νέα έντυπα των Αιτήσεων  Μεταβολών

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα σωματεία της Ένωσης μας  με απόφαση του Δ.Σ μπορούν να προμηθευτούν  ΔΩΡΕΑΝ 10 έντυπα Αιτήσεων Μεταβολών έκαστο.

 

Να σημειωθεί ότι τόσο για τα νέα έντυπα, όσο και για τις αλλαγές που υπάρχουν  στην μεταγραφική περίοδο αλλά και το θα ισχύσει αναλυτικά με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις  θα υπάρξει ενημερωτική ανακοίνωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα η Ε.Π.Ο. μας αποστείλει τις σχετικές εγκυκλίους. – Επισήμως η μεταγραφική  περίοδος ξεκινά από την 1η Ιουλίου 2015.

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει  ότι  σωματεία που οφείλουν ή δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους, δεν θα μπορούν να κάνουν καμιά μεταγραφική κίνηση (να αποκτήσουν είτε να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστή)

 

√  Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ανακοινώνεται  ότι από την Δευτέρα 15.6.2015 έως τέλος Αυγούστου  τίθεται σε ισχύ το θερινό ωράριο λειτουργίας των γραφείων μας  το οποίο είναι το εξής :

Δευτέρα έως Παρασκευή  9 π.μ έως  5 μ.μ.