Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι με  ομόφωνη απόφαση των μελών της αποφασίσθηκε να ανακαλούνται  οι ταυτότητες εισόδου Ελευθέρας εισόδου που δίδονται δωρεάν σε  παράγοντες ή άλλα διάφορα πρόσωπα,   όταν αποδεδειγμένα μετέχουν  σε επεισόδια ή αξιόποινες πράξεις που γνωστοποιούνται στην Ένωση (π.χ. μέσω των Φ.Α. ή άλλων αναφορών).

 

*Γίνεται γνωστό  ότι  οι διπλωματούχοι προπονητές,  κάτοχοι ταυτοτήτων UEFA –ΕΠΟ, δεν μπορούν να κάθονται στον πάγκο των ομάδων στην διάρκεια των επίσημων αγώνων, με καμιά άλλη ιδιότητα  πέραν του προπονητή ή του βοηθού προπονητή.

Στις περιπτώσεις παράβασης  αυτής  της διάταξης  θα επιβάλλεται  στα υπαίτια σωματεία και στους υπαίτιους προπονητές χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε αγώνα.

 

*Υπενθυμίζεται στα σωματεία μας και τους εκπροσώπους τους ότι, λιγοστεύει ο χρόνος, έτσι ώστε να ετοιμασθούν σε ό,τι αφορά τις κάρτες Υγείας αθλητών.

Σημειώνουμε ότι με την έναρξη του νέου χρόνου, κανένας αθλητής είτε ανδρικής,  είτε ομάδας Υποδομών δεν θα μπορεί να αγωνισθεί στις επίσημες διοργανώσεις.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή θα συνοδεύει το δελτίο του εκάστοτε ποδοσφαιριστή ενώ εξακολουθεί να υφίσταται κανονικά και η κατάσταση Υγείας των αθλητών.

 

*Η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το ερχόμενο διήμερο (Τρίτη, Τετάρτη)27-28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, το 6ο και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών. Οι υποψήφιοι προπονητές  που δεν έχουν παρακολουθήσει ανάλογο σεμινάριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά (κ. Δημ. Καλύκα τηλ. 6944-203597) και στη συνέχεια με την γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τ