Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ενόψει της πρεμιέρας των αγώνων της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

  1. Κάθε σωματείο για την είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την Ονομαστική κατάσταση των  35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.) Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.
  2. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τριών νεαρών αθλητών γεννηθέντων το έτος 2000 και μετά.
  3. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα 7 ελλήνων ποδοσφαιριστών
  4. Στα πρωταθλήματα & στο Κύπελλο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1982 και μετά.
  5. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ενός ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1981 ή το έτος 1980.
  6. Βάση του νέου ΚΑΠ που παρελήφθη από την ΕΠΟ πρόσφατα, τα σωματεία στους αγώνες του μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα- και μόνο για την τρέχουσα σεζόν λόγω του κορωνοιού.
  7. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν 5 αλλαγές και επιπρόσθετα 6η αλλαγή στην παράταση.

Προκειμένου να περιορισθεί  η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει  μέχρι 3 ευκαιρίες για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στην παράταση.

  1. Οι προπονητές για να καθίσουν στον πάγκο, πρέπει να έχουν την Ταυτότητα Πιστοποίησης που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Κατ΄ εξαίρεση για  τους αγώνες κυπέλλου της 1ης φάσης οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.