Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ενόψει των  αγώνων του Κυπέλλου Πειραιά που θα διεξαχθούν το ΣΚ 19-20/9/2020 η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

  1. Κάθε σωματείο για την  είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την  Ονομαστική κατάσταση των  35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.) Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.
  2. Λόγω της πανδημίας COVID 19  όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία, οφείλουν να τηρούν στο ακέραιο το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που έχει γνωστοποιήσει η Γ.Γ.Α. για  την ασφαλή άθληση και αφορά τα σωματεία τους ποδοσφαιριστές, προπονητές στελέχη που  θα εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους( Ιατρικές Βεβαιώσεις), καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα διεξάγονται οι  αγώνες τους με υπαιτιότητα τους.
  3. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τριών νεαρών αθλητών γεννηθέντων το έτος  2000 και μετά.( Ισχύει και για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο)
  4. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα 7  ελλήνων ποδοσφαιριστών
  5. Στα πρωταθλήματα & στο Κύπελλο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1982 και μετά
  6. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ενός ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα το έτος 1981 ή το έτος 1980. ( Δεν ισχύει η διάταξη αυτή για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο)
  7. Οι προπονητές  για να καθήσουν στον πάγκο, πρέπει να έχουν την Ταυτότητα Πιστοποίησης που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Κατ΄ εξαίρεση για  τους αγώνες κυπέλλου του ΣΚ οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.

*Η Ταυτότητα Πιστοποίησης Προπονητών των σωματείων της Γ΄ Εθνικής είναι σε έντυπη μορφή, ενώ οι Φυσ/τές – Γυμναστές κάθονται με επίδειξη των σχετικών εγγράφων πιστοποίησης τους.