Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων play-out της Α΄ Κατηγορίας  και των αγώνων  play-off & play-out στην Β΄ Κατηγορία, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Υποβιβασμός)

Από τους τρείς ομίλους  των play-out της Α΄ Κατηγορίας υποβιβάζονται στην Β΄ Κατηγορία 9 ομάδες (οι 3 τελευταίες κάθε ομίλου)

1ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ: ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ -Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

2ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ: Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

3ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ:  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Εφόσον ανέλθουν στην Γ΄ Εθνική Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ & και με δεδομένα, τον υποβιβασμό δύο  Πειραϊκών ομάδων από τη Γ΄ Εθνική (ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ), όπως και την άνοδο τριών ομάδων από την Β΄ Κατηγορία στην Α΄  Κατηγορία, βάση της Προκήρυξης  δημιουργείται υπέρβαση του  συνολικού αριθμού των 28 ομάδων της Α΄ Κατηγορίας για το επόμενο πρωτάθλημα και θα πρέπει να υποβιβασθεί ακόμη μια ομάδα  που θα προκύψει μετά από αγώνα κατάταξης ανάμεσα στα σωματεία  Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Είναι οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 7η θέση των αγώνων play-out σε 1o  & 2o όμιλο της Α΄ Κατηγορίας

*Η Επιτροπή Πρωταθλήματος στη συνέχεια θα ανακοινώσει την ημερομηνία και το γήπεδο (ουδέτερο) διεξαγωγής του αγώνα Κατάταξης

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Άνοδος)

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων play-off  το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, ο ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ δευτεραθλήτρια ομάδα κι ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία.

Ή ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ ως τριταθλήτρια ομάδα ανέρχεται στην Α΄ Κατηγορία μετά την άνοδο στην Γ΄ Εθνικής μιάς εκ των  Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ και ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Υποβιβασμός)

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων play-out και στους 2 ομίλους της Β΄ Κατηγορίας, ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου και η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου και υποβιβάζονται την Γ΄ Κατηγορία.