Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει….

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Με τους 14 αγώνες της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα στον Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι:

1. Υποχρεωτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται μόνο με τις Νέες Κάρτες Υγείας Ποδοσφαιριστών και μόνο με μηχανογραφημένη την ημερομηνία θεώρησης

2.Τα σωματεία υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν στην 11άδα τους τουλάχιστον 9 Έλληνες, ενώ στην 20αδα μπορούν να δηλώνονται 4 αλλοδαποί -κοινοτικοί, όμως αγωνίζονται μέχρι 2.

3.Υποχρεωτικά οι ομάδες θα πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους 3 μικρούς ποδοσφαιριστές – γεννηθέντες το έτος 2003 και μετά .

4.Ελεύθερα μπορούν να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μέχρι το έτος 1985, ενώ κατ΄ εξαίρεση μπορεί να αγωνισθεί μόνο ένας ποδοσφαιριστής γεννηθείς το έτος 1984 ή το 1983.

 

Την Δευτέρα η κλήρωση Πρωταθλήματος Α΄ Β΄ Κατηγορίας

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ» της Νίκαιας θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Μετατίθεται η κλήρωση της Γ΄ Κατηγορίας

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας & Β΄ Ομάδων μετατίθεται για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, λόγω του θέματος που προέκυψε με το σωματείο ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με την ΕΠΟ και την ενδεχόμενη μετεγγραφή της στην Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ.

Την ίδια ημέρα και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων της Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου

 

Η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει

 

1. Στους αγώνες Κυπέλου της Ε.Π.Σ.Π. η οικονομική εκκαθάριση αφορά και τις δύο ομάδες και οι ταμίες θα πρέπει να ενημερώνουν τους εκπροσώπους των 2 ομάδων που αγωνίζονται.

2. Στους αγώνες Κυπέλου δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας ομάδων.

Ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου , προπονητών κ.λ.π. Ε.Π.Σ.Π για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

3. Τα εισιτήρια είναι των 5 ευρώ και των 2 ευρώ.

2 ευρώ εισιτήριο δικαιούται, ΜΟΝΟ οι γυναίκες, τα άτομα με ισχύουσα Βεβαίωση Ανεργίας & φοιτητές.

Οι ποδοσφαιριστές των αγωνιζομένων ομάδων για να μην πληρώνουν εισιτήριο πρέπει να προσέρχονται με την αποστολή της ομάδας.

4. Άτομα ΑΜΕΑ δεν πληρώνουν εισιτήριο, επίσης νέοι και νέες έως 16 ετών.