Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ κοντά σε Περαμαϊκό και Άρη Αμφιάλης

Σύσκεψη σήμερα με τα δυο σωματεία

Published

on

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τα δυο σωματεία των ομίλων της Α’  Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ., που ανεδείχθησαν πρωταθλητές και διεκδικούν, μέσω των προσεχών μπαράζ, την άνοδο τους, στη Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική  εκπροσωπώντας το παμπεϊραικό ποδόσφαιρο.

Στα προσεχή μπαράζ, όπως έχει δηλώσει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην παρέμβαση και διαφωνία της που διαμόρφωσε η Ε.Π.Ο. για  τους ομίλους ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα –  δεν «παίζουν» μόνα τους τα σωματεία πρωταθλητές μας, αλλά «παίζει» όλος ο Πειραιάς…..

Στα πλαίσια αυτά και προκειμένου η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. να είναι θεσμικά δίπλα στα σωματεία της ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ. (που έχουν διπλά τους όλα τα σωματεία της δύναμης της), πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη  στις  19.00 σύσκεψη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τις Διοικήσεις των δυο σωματείων ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ., προκειμένου να συμβάλλει μέσω αυτού του οργανωτικού συντονισμού,  στην προσπάθεια των σωματείων της να διεκδικήσουν αγωνιστικά και επάξια την άνοδο τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα στους προσεχείς αγώνες μπαράζ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply