Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα παράβολα των μεταγραφικών κινήσεων για την τρέχουσα περίοδο 2022-2023 κι ως εκ τούτου από σήμερα ,αρχικά μπορούν να κατατίθενται κανονικά κινήσεις ατομικών αποδεσμεύσεων ποδοσφαιριστών, όπως και επανεκδόσεις ποδοσφαιριστών που ήδη ανήκουν σε σωματεία.


Από την 1η Αυγούστου κανονικά μπορούν να κατατίθενται όλες οι κινήσεις μετεγγραφών( Μεταγραφές, Υποσχετικές, Επανεγγραφές, Διεθνείς μεταγγραφές, Πρώτες Εγγραφές)

 Προσοχή – Επείγον !!

Λίγες  μόνο ημέρες απέμειναν στην διάθεση των σωματείων, ώστε να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους στα Μητρώα της Γ.Γ.Α.( καταλυτική  ημερομηνία η 31η Ιουλίου).

Έτσι όπως   έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή η κατάσταση, όσα σωματεία δεν υποβάλλουν αίτηση επικαιροποίησης, δεν θα μπορέσουν να  αγωνισθούν στα πρωταθλήματα και δεν θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα  Δημοτικά  γήπεδα.

Οι Δηλώσεις συμμετοχών

Τέθηκαν στην διάθεση των σωματείων μας οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & Κύπελλο περιόδου 2022-2023.Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 22/8/2022 Τα παράβολα παραμένουν τα ίδια με των προηγούμενων ετών.

Η προσφορά για τις μπάλες ποδοσφαίρου

Η  Εκτελεστική  Επιτροπή   της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  και ο Πρόεδρος  της   κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ  , τηρώντας  την υπόσχεση  που εξήγγειλε  στην διάρκεια   της   Ετήσιας  Τακτικής  Συνέλευση  στις 27.6.2022 , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με την ευκαιρία  της έναρξης των προπονήσεων   των Πειραϊκών  Σωματείων, ενημερώνει ότι   στα γραφεία της Ένωσης  (στην Γραμματεία της Ένωσης  με υπευθύνους  την  κα ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ , κ. ΜΑΝΟ ΔΑΡΖΕΝΤΑ)  θα βρίσκεται   η μπάλα “SOCCER STARK” (πιστοποπoιημένη από την FIFA για αγώνες μέχρι και Β΄ Εθνική)   όπου  τα σωματεία   μπορούν  να την δούν.

Επισημάνεται ότι τα σωματεία   μπορούν να ξεκινήσουν  την παραλαβή   20  μπαλών  με άλλες  20 δώρο από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Advertisement