Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει….

Published

on

Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή όλων των σωματείων, ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να έχουν διαβιβαστεί από την υπηρεσία της Ε.Π.Σ. Πειραιά στην Ε.Π.Ο., όλες οι αιτήσεις που θα έχουν υποβληθεί.

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε οι αιτήσεις μεταγραφών να κατατεθούν μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλάβει η υπηρεσία της Ε.Π.Σ. Πειραιά να τις διαβιβάσει στην Ε.Π.Ο. στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και να υπάρξει το ενδεχόμενο απόρριψης των αιτήσεων.

Παρακαλούμε τα σωματεία να καταθέσουν άμεσα τις αιτήσεις τους και να μην περιμένουν τις τελευταίες ημέρες γιατί ο κίνδυνος να απορριφθούν ως εκπρόθεσμες, είναι πολύ μεγάλος.

Γνωρίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ προκειμένου να εξυπηρετήσει και να καλύψει τις ανάγκες των σωματείων της γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 26/08/2013, έως και την Παρασκευή 30/08/2013 τα γραφεία της Ένωσης, και οι υπηρεσίες της θα είναι ανοιχτά από τις 9.00πμ έως και τις 8.00μμ.

 

 

Η “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ”, ο πρόεδρος της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.” κ. Βασίλης Βασιλειάδης, και φέτος θα δώσουν την δυνατότητα στα Πειραϊκά Ερασιτεχνικά Σωματεία και τα μέλη τους να παρακολουθήσουν δωρεάν αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η αρχή γίνεται με τον σπουδαίο Κυριακάτικο αγώνα της 2ης αγωνιστικής Super League στο γήπεδο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ώρα 21.30) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ– ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΏΝ.

Όσα Πειραϊκά σωματεία ενδιαφέρονται να προμηθευθούν δωρεάν εισιτήρια, για τα μέλη τους ( διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές κλπ) θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν με ΦΑΞ (210-4823363) είτε να επικοινωνήσουν με την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ( 210-4823333), είτε με τον κ. Κώστα Χολέβα (6972-684830) ή τον

κ. Γιώργο Καραμπέτσο (6932623623), αυστηρά μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο τρόπος διάθεσης των δωρεάν εισιτηρίων θα ανακοινωθεί με νεώτερη ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply