Connect with us

6ος Όμιλος

Η επόμενη ημέρα στον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Εθνικός Πειραιά και αναφέρεται στην επόμενη ημέρα, υπογραμμίζονται τα εξής:

Η επόμενη μέρα μετά τη νίκη της ομάδας μας επι του Πέλοπα Κιάτου συνεχίζει να βρίσκει τους κυανόλευκους στα ρετιρέ της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.
Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ευχαριστεί τον κόσμο της για τη χθεσινή του παρουσία στο γήπεδο της Καλλιθέας που -ομολογουμένως- ηταν συγκλονιστική και που με την ένθερμη υποστήριξη της οδήγησε στους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Παράλληλα, εκφράζει την στήριξη της στους παίκτες της ομάδας και στον προπονητή προσδοκώντας σαφή και άμεση βελτίωση. Απο τη χθεσινή αναμέτρηση κρατάμε τους 3 βαθμούς -και μόνο- που είναι το ζητούμενο σε κάθε αγωνιστική αφού η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια, χωρίς όμως να παραβλέπετε το γεγόνος οτι κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει δικαίωμα σε μια μέτρια εμφανίση μέσα στη σεζόν.
Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης που έγινε υπο την παρουσία της Διοίκησης του Εθνικού, έγινε αναφορά προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη χθεσινή εμφάνιση ενω η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σοβαρότητα της επόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με το Κερατσίνι η οποία δικαίως χαρακτηρίζεται κομβική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τονίζεται πως η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται υπο αντίξοες συνθήκες συνεχίζεται και μάλιστα με μεγαλύτερη επιμονή και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Διοίκηση – Ομάδα – Φίλαθλοι) οφείλουν να παραμείνουν προσηλωμένοι στον ενα, μοναδικό και μη διαπραγματεύσιμο στόχο που είναι η άνοδος στη Football League.