Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά υπενθυμίζει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ε.Π.Ο. με το αριθ. πρωτ. 19096/2020 έγγραφο της μας υπενθυμίζει την τήρηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) «Επιβολή των μέτρων για την προσωρινή απαγόρευση θεατών στα γήπεδα…», αναφέροντας ποια άτομα εισέρχονται.

 

Επίσης επισημαίνεται η αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) που θα τηρείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες με υπεύθυνο το γηπεδούχο σωματείο.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π. αποφάσισε τον ορισμό εκπροσώπου της στην είσοδο του γηπέδου για την τήρηση των παραπάνω και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και φιλάθλων, που θέλουν να εισέλθουν στο γήπεδο.

 

Αυστηρά δεν εισέρχονται άλλοι,  εκτός των  35 ατόμων έκαστης ομάδας που αναγράφονται στην κατάσταση οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να φέρουν και να επιδεικνύουν την αστυνομική  ταυτότητα  ή Δίπλωμα ή κάποιο έγγραφο  με την  φωτογραφία τους  γιατί ειδάλλως δεν  θα μπορούν  να εισέλθουν στο γήπεδο.

 

Κατανοούμε την οικονομική επιβάρυνση των σωματείων  καθώς και την οικονομική δυσχέρεια  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  αλλά ευελπιστούμε και ευχόμαστε στην γρήγορη λύση του προβλήματος με την σταδιακή – ολική προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα και το τέλος της πανδημίας COV-19 παγκοσμίως.