Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημαντικές αλλαγές στην  υποβολή Δελτίων & αλλαγές στον Κανονισμό Μετεγγραφών

 

  1. Για την υποβολή όλων των μεταγραφικών κινήσεων είναι υποχρεωτική η προσκόμιση μαζί με την αίτηση μεταβολής «ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  ΣΕ ΙΣΧΥ» του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

 

  1. Για την υποβολή μεταγραφικών κινήσεων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική η προσκόμιση επικυρωμένου Φωτοαντίγραφου του Διαβατηρίου, καθώς και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της Άδειας Διαμονής σε ισχύ.

 

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι μεταγραφές Δανεισμών- υποσχετικής μετατράπηκαν σε μεταγραφές Ορισμένου χρόνου με υποχρέωση επιστροφής.

Μαζί με την αίτηση μεταβολής του εκάστοτε ποδοσφαιριστή απαιτείται και  Ιδιωτικό Συμφωνητικό               (υπογεγραμμένο από τις τρείς πλευρές 2 σωματεία-Ποδοσφαιριστής)  Το έντυπο του Ιδιωτικού Συμφωνητικού οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παραλάβουν από την Γραμματεία της Ένωσης, η να το κατεβάσουν από την  επίσημη ιστοσελίδα της www.epspeir.gr (έντυπα)

 

4.Οι ομάδες δύνανται με αίτηση τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προς την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ να αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές υπό την προϋπόθεση ότι η δύναμη του σωματείου υπερβαίνει τους εκατό (100) ποδοσφαιριστές (ήταν 140 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα).

 

5.Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που (δεν έχει δελτίο ορισμένου χρόνου και) έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας (μέχρι τώρα  ίσχυε το 25ο έτος) και κατά τις πέντε (5) προηγούμενες συνεχείς αγωνιστικές περιόδους ανήκει στην ίδια ομάδα, δικαιούται να ζητήσει την αποδέσμευσή του με αίτησή του στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, που υποβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

 

  1. Οι μεταγραφές με την διάταξη της χιλιομετρικής απόστασης (λόγω φοίτησης, μετεγκατάστασης, αποδεδειγμένης εργασίας), πλέον μπορούν να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές στην Ε.Ι.Π. καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον νέο Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών 2020 της ΕΠΟ (Παράρτημα Β΄& Γ΄), στον σύνδεσμο https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42346, ή να απευθυνθούν στην Γραμματεία της Ένωσης μας.

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Τέθηκαν στην διάθεση των σωματείων μας οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας & Κυπέλλου περιόδου 2020-2021.

Τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους μπορούν να τις προμηθευθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας (ενότητα  προκηρύξεις – έντυπα) ή από την γραμματεία της Ένωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι την Δευτέρα 24