Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι αυτήν την αγωνιστική (2η της Α΄ Κατηγορίας & 1η της Β΄& Γ΄ Κατηγορίας) τα σωματεία, δεν θα πληρώσουν  εξοδολόγιο διαιτησίας το οποίο είναι δωρεάν παραχώρηση της  Ε/Δ  της Ε.Π.Σ.Πειραιά.

 

 

*Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 12/10 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Δραπετσώνας θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ».

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους ενόψει των προσεχών αγώνων να τηρούν στο μέτρο του δυνατού τα απαραίτητα μέτρα προστασίας περί covid19, έτσι ώστε να αποφύγουμε  καθετί  που μπορεί επιφέρει κίνδυνο εξάπλωσης του και να βάλει σε  κίνδυνο  την διεξαγωγή των αγώνων στην συνέχεια.

*Λόγω και των προβλημάτων που μας δημιουργεί ο covid19 κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ η προστασία των αθλητικών χώρων, ώστε να μειωθούν οι όποιες πιθανότητες μετάδοσης του.

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κατόπιν επαφών της απέστειλε έγγραφο στην ναυτιλιακή εταιρεία «Attica group» προκειμένου τα σωματεία μας που μετέχουν στα πρωταθλήματα  Γ΄ Εθνικής κατηγορίας να τύχουν ειδικών τιμών & εκπτώσεων στις μετακινήσεις του για τους αγώνες μη νησιώτικες ομάδες και στην συνέχεια θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.