Connect with us

stoplekto

Η θέση του Αστέρα Κερατσινίου για τα επεισόδια στις Τζιτζιφιές

Published

on

Ανακοίνωση για τα γεγονότα στο γήπεδο των Τζιτζιφιών εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η οποία αναφέρει τα εξής:

“Ζούγκλα στης τζιτζιφιές και σκηνές πού γυρνάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και σε μαύρες εποχές . Σήμερα και για το πρωτάθλημα τής Β Πειραιά στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών ανάμεσα στην ομάδα μας ΑΣ Α.Σ Αστέρας Κερατσινίου – Παντζιτζιφιακός η ομάδα μας δέχτηκε άνανδρη επίθεση κατά την είσοδο της στο γήπεδο των Τζιτζιφιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Καλαϊτζής στο κεφάλι μετά από χτύπημα στο κεφάλι από ποδοσφαιριστή τής γηπεδούχου ομάδας Παντζιτζιφιακός μαζί με άλλους τρεις που ήταν μαζί τού μάθαμε στην συνέχεια ο ( πατέρας του και ο αδερφός του ), το μάθαμε στην συνέχεια, όπως και ο ποδοσφαιριστής τής ομάδας μας Γιώργος Λαμπρινάτος στο κεφάλι χτύπημα από τα ίδια άτομα . Και μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο Τζάνειο. Βέβαια απαράδεκτη η διοίκηση του Παντζιτζιφιακού που δεν υπήρχε πουθενά . Κύριοι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, αλλά δεν σας έκατσε… Βέβαια για καλή μας τύχη ο διαιτητής κ. Μαρινάκης ήταν εκεί και τα είδε όλα από την αρχή. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα…

Υπ 1 Ενημερώσαμε την ΕΠΣΠ και τον διευθυντή των γραφείων κ. Νταλακο από την πρώτη στιγμή και ενώ η ομάδα μας έτρωγε ξύλο.

Υπ 2 Ο παρατηρητής τού αγώνα κρυμμένος . Εμφανίστηκε μόλις τις φάγαμε .

Υπ 3 Η διοίκηση του Παντζιτζιφιακού κρυμμένη.

Υπ 4 Προς ΕΠΣΠ ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τούς .

Υπ 5 Η ανακοίνωση μας είναι και η απολογία μας.

Μόνο ΑΚ”.