Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Η Θύελλα Αγ.Δημητρίου 2-1 το Δάσος Χαϊδαρίου

Published

on

Η πρώτη νίκη της Θύελλας Αγίου Δημητρίου σε επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά είναι γεγονός, καθώς οι «νερατζούρι» νίκησαν  για το Κύπελλο Αθηνών το Δάσος Χαϊδαρίου με 2-1. Μόλις στο 4′ ο Αγγελάκος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ανδρέα Ματζούνη, ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους ο Μαρινάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λάκης Στρατής στο 50′, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το πέναντλι που κέρδισε ο Κωνσταντίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές σημάδεψαν από πέντε φορές το δοκάρι της εστίας του Ι. Σαμπάναη με τους Χαρικιόπουλο (δυο φορές), Δερμιτζόγλι, Κωνσταντίνου και Κουρτέση. Διαιτητής ήταν ο Κόλλιας με βοηθούς του Γκαβερά και Λεοντακιανάκο.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μαράνος, Χυτίρης, Κοκότης, Σιαδήμας, Στρατής, Ταχιράς, Τσαλδαρόπουλος (57′ Σιδηρόπουλος), Χαρικιόπουλος (46′ Κίτο), Κωνσταντίνου, Αγγελάκος, Κουρτέσης (67′ Λουδάρος).

 

ΔΑΣΟΣ: Σαμπάνης Ι., Καρμακόλιας, Στάθης, Σαμπάνης Σ., Τζαμάλης, Τσιούλος, Μαρινάκης, Μαρακός (87′ Ξενικάκης), Χαλιλάι (46′ Χρυσικόπουλος), Παπαγιανόπουλος (63′ Παπαθανασάκης), Γαλακούτης.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply