Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Θύελλα Μοσχάτου στο 92’ 2-1 την Χαραυγή

Published

on

Στο 92’ η ψυχωμένη Θύελλα Μοσχάτου κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1 και να υποχρεώσει την Χαραυγή στην πρώτη της φετινή ήττα. Ένα αποτέλεσμα που για όσους ήταν στο γήπεδο μόνο έκπληξη δεν θεωρείται . Στο 14’ το σουτ του Καβαλάρη πέρασε μόλις άουτ.

Η Χαραυγή βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 36’ με τον Χονδρουδάκη και στο 44’ με τον Κώη. Και στις δυο περιπτώσεις όμως ο Κουτρούμπας ενήργησε σωτήρια. Οι Μοσχατιώτες έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στο 46’ όταν ο Νταής μπήκε μόνος του αλλά τα πλασέ που έπιασε μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και βρήκαν το δρόμο για τα δίκτυα στο 61’ με σουτ του Τσιρίδη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μετά από πέντε λεπτά( 66’ ) ήλθε η ισοφάριση με πλασέ του Νταή.

Η Θύελλα στο76 ‘ έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Πιτερός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Χαραυγή πήρε την πλήρη πρωτοβουλία στη συνέχεια και στο 86’ το σουτ του Φασιλή πέρασε λίγο άουτ. Την τελευταία λέξη όμως την είπε η Θύελλα με παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο . Στο 92’ μετά από σέντρα του Διακουμάκου από δεξιά ο Σταματούλης με κεφαλιά «ξέρανε» τη Χαραυγή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Σωστός και αντικειμενικός ο Πουλόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.:Κουτρούμπας, Κακανούδης( 65΄ Σταματούλης) , Χαντζάρας(75’ λ.τρ. Πότσι) , Ευαγγέλου, Πιτερός, Σουρβίνος, Νταής, Παναγόπουλος, Εξακοΐδης( 81’ Επισκόπου), Κωνσταντάκος( 46’ Σκοπελίτης) Καβαλάρης(46’ Διακουμάκος)

ΧΑΡΑΥΓΗ: Σταματόπουλος, Παπαδόπουλος, Χονδρουδάκης, Σιδηρόπουλος( 46’ Μπάκουλης) , Σαρηγιάννης, Αβανίδης( 73’ Μιφτάρι) Αϊβαλιώτης( 46’ Τσιρίδης ) , Μουρελάτος( 60’ Τσάμπρας) , Βόλης( 46’ Νταβέλης) , Κώης, Φασιλής