Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Θύελλα Μοσχάτου 4-1 τον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Αγρίεψε η Θύελλα στο δεύτερο μισό του αγώνα και σημείωσε μια άνετη νίκη με 4-1 επί του  Αστέρα Νίκαιας που φάνηκε να μην «βγήκε στο τερέν»… μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι με την νίκη τους αυτή αναβάθμισαν περισσότερο την θέση τους στην κατάταξη και ελπίζουν στο τέλος να καταφέρουν  να διεκδικήσουν την άνοδο στα play-off.

Στο 39’ ο Λαζάκης έβαλε τον Αστέρα μπροστά στο σκορ (1-0) με την συνέχεια να είναι τελείως διαφορετική και την Θύελλα να ανεβάσει ρυθμούς και να παίρνει την νίκη με 1-4, Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Adjia στο 60’, Κωνσταντάκος στο 70’ και 71’  και Γρηγοριάδης στο 90’(1-4).

Διαιτητής ήταν  ο Μπεσίρης.

Αστέρας Νίκαιας: Ταταράκης, Τσαρκατσόγλου(64′ Γεωργικόπουλος), Κεφαλάς, Μανώλης, Συρίγος, Λαζάκης, Τσικώνης, Χάλκος(83′ Μακρής), Δρογγίτης, Χατζηελευθερίου(77′ Παπαμακαρίου), Ρόκος.

Θύελλα Μοσχάτου: Γουσγουνέλης, Διακουμάκος(89′ Αργυρίδης), Μπλούτσος, Σύρος(94′ Παναγόπουλος), Πιτερός, Μαρλαφέκας, Κομπογιάννης(53′ Jaupllari), Ταγής, Σταυράκογλου(89′ Γρηγοριάδης), Κωνσταντάκος, Adjia.