Connect with us

6ος Όμιλος

Η Θύελλα Ραφήνας έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ (1-0)

Published

on

Η ΑΕΚ πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και την κακή εικόνα της στο δεύτερο και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με την Θύελλα Ραφήνας να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ στο 90΄!

Μετά τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν και με μεγάλα σκορ, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, χάνοντας έναν σημαντικό στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν.

 

Οι παίκτες του Δέλλα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με τους Πλατέλλα, Γροντή και Μπρέσεβιτς να μην μπορούν να νικήσουν τον εξαιρετικό Κατσούλη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΚ σταμάτησε να απειλεί και σα να μην έφτανε αυτό δέχθηκε το γκολ στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Μητρόπουλος, που είχε περάσει δύο λεπτά νωρίτερα στο ματς, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σταθάκη μετά το κόρνερ και απο κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε μία ιστορική νίκη στην Θύελλα Ραφήνας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Ματζίρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας (86’ Πασάς), Γεραγκέλης, Κατσούγκρης, Ραμπαβήλας (68’ Δημοσπύρος)

 

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης (53’ Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (53’ Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply