Connect with us

stoplekto

Η Καλλιθέα 2-1 τον Θρασύβουλο στο Ελ Πάσο..

Published

on

Υστερα απο ένα αμφίροπο μάτς η Καλλιθέα επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε στο Ελ Πάσο του Θρασύβουλου με 2-1

Στο α’ημίχρονο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με τον Θρασύβουλο να στέκεται πολύ καλά μέσα στο αγωνιστικό χώρο και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο διάστημα αυτό όμως πρίν συμπληρωθεί το ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκόρ.

Στην επανάληψη ο Θρασύβουλος μετά το γκόλ που δέχτηκε κατάφερε να μπεί δυνατά στο γήπεδο και έφερε το μάτς στα ίσια. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν το τέρμα της ισοφάρισης οι παίκτες του Θρασύβουλου αφού δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 6′ κεφαλιά του Νικολάου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη. Στην συνέχεια 15′ γυριστό σούτ του Ψιάνου μέσα απο την περιοχή η μπάλλα πάνω απο τα δοκάρια του Τακίδη. Πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Ντακόλ μέσα απο την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 44′ σέντρα απο τα αριστερά του Μιχαλόπουλου ο Αρκούδας με προβολή 1-0. Στην συνέχεια στο 47′ ο Καρλόπουλος κτύπησε το κόρνερ απο τα αριστερά και ο Βασιλείου με προβολή ισοφάρισε 1-1. Δέκα λεπτά ατγότερα ο Καλτσάς κέρδισε την κόντρα απο τον Βασιλείου και με αριστερό βολέ παραβιάσε για δεύτερη φορά την εστία του Κασμερίδη 2-1.

Διαιτητής Κάμπαξης(Εύβοιας) Βοηθοί: Πολυχρονιάδης-Τζαφόλιας(Αν.Αττικής) Χατζής(Δυτικής Αττικής) Κίτρινες: Κουτρουμπής 40′ Βασιλείου 51′ Αρβανίτης 55′ Ντιαλό 90+ 2 Ζουμπουλάκης 90+ 3 Αποβολές: Κουτρουμπής 86′(δεύτερη κίτρινη).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(προπονητής Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ντακόλ(63’Ηρακλής), Βιδάλης, Ρουσσάκης, Μαρουκάκης(87’Πρίπου), Καλτσάς, Κατσίκης(75’Ντιαλό), Κουτρουμπής, Αρκούδας.

ΠΑΓΚΟΣ: Κατσούλης, Ηρακλής, Σταύρου, Πρίπου, Φουντουκίδης, Ντιαλό, Ματσούκας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος,(27′ Καλαμιώτης),Βασιλείου, Σύρρος, Ψιάνος, Νικολάου(82’Βλάχος),Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος(

46’BACI),Σκόνδρας,Παναγιωτάκος.

ΠΑΓΚΟΣ: Καλαμιώτης, Βλάχος, Μουκίδης,

BACI,BRAMBAP,Καρράς,Κοντιζάς.

***Στις εξέδρες του Ελ Πάσο βρέθηκαν οι Πέτρος Δημητρίου προπονητής του Εθνικού Αστέρα, ο σκάουντερ Τόνι Σαβέφσκι, ο γνωστός Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply