Connect with us

slideshow

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων του Πειραιά

Ομόφωνη απόφαση των σωματείων για εξόφληση των χρεών με δόσεις. Δεν συμφώνησε ο ΑΟΚ Φαλήρού

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολυχώρο «Κωσταράκος» στα Καμίνια,  παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά με θέμα τη ρύθμιση των οφειλών των σωματείων προς την ΕΠΟ, οφειλές που ανέρχονται σε 65 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το πόσο προέρχεται από την κατάθεση δελτίων, εισιτήρια και ποινές. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση των σωματείων να γίνει η εξόφληση του χρέους σε 30 δόσεις, διαφορετικά όποια δεν πληρώσει θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μοναδική ομάδα που άφησε αμφιβολίες ήταν ο ΑΟΚ Φαλήρου.

Την βραδιά της κλήρωσης προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης, ενώ αακόμη μίλησαν ο  Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Καραμπέτσος, ο υπεύθυνος τύπου Παναγιώτης Νταλάκος και ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σπάθας. Γραμματείς της συνέλευσης ήταν οι Γιάννης Πολυκανδριώτης(Ολυμπιακός) και ο Ισίδωρος Φαραντάκης( Αργοναύτης). Στο τέλος ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ποντίκης αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο διοίκησης της Ένωσης, για τη διάθεση που υπάρχει για κάτι καλύτερο πάντα προς όφελος των πειραϊκών σωματείων, όπως είναι η υγεία των αθλητών, οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, τα οικονομικά των συλλόγων, οι μικτές ομάδες, το σάιτ της Ένωσης και πολλά άλλα.

Το παρόν στην κλήρωση έδωσαν ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας Αχιλλέας Γεωεγακάκης και ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Βασιλής Βασιλόπουλος. Κρατήθηκε ενός λεπτού στη μνήμη του Σωτήρη Αλημίση.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, όπου με την εμπειρία του Β’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πειραιά και πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Κωνσταντίνου Χολέβα η διαδικασία έγινε στο «άψε σβήσε».

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/9, ενώ η Β’ και η Γ’ Πειραιά θα αρχίσουν 5-6/10.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply