Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Η κοπή πίτας της Ζωφριάς

Published

on

Από τη διοίκηση της Ζωφριάς λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
“Πιο κοντά από ποτέ στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει η διοίκηση του Α.Ο. Ζωφριάς, την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου γηπέδου, βρισκόμαστε μετά την εφετινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο ίδιος ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, ήταν αυτός που εξήγγειλε τις προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία του νέου μας “σπιτιού”!
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του cafe Faltso, του ταμία μας Βαγγέλη Φύτρου, έδωσαν το παρών ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Ν.Δ., Σταμάτης Πουλής, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του δήμου Φυλής και αναπληρωτής Δημάρχου κα. Χρυσούλα Κουράση.
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Εσόδων Γιώργος Αβράμης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της KREISEL HELLAS, Κωνσταντίνος Σπανός. Εκ μέρους των χορηγών στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Παναγιώτης Τσάκας και ο Βαγγέλης Μοσχόπουλος.
Τυχεροί της διαδικασίας αναδείχθηκαν ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Νικολάου και ο φροντιστής μας Παναγιώτης Ντούρος. Παίδες να είστε πάντα τυχεροί…”.