Connect with us

stoplekto

Η κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά

Published

on

Αρκετός κόσμος  έδωσε το παρών στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος  Δημήτρης Πλουμίδης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Δροσινός.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας που αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην Ένωση και τους διαιτητές.

Στην  διάρκεια της γιορτής τιμήθηκαν για την προσφορά τους η αντιδήμαρχος  Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά , ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσιριγώτης,  ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών της ΕΠΣΠ Λουκάς Κανδύλης και ο παλαίμαχος διαιτητής Πολυχρόνης.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Κ. Κατσαφάδος, Ι.Τραγάκης , ο πρώην υπουργός Α.Νεράντζης .

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Ι.Σπάθας, Κ.Χολέβας, Ι.Ποντίκης, Ι.Σταματάτος, Α.Μαρούλης, Β.Κουτσούπης, Λ.Κανδύλης, Π Λαπατάς.

Από την ΟΔΠΕ οι Κεφαλάς και Λιόλιος, από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά οι Μπάκας και Παπαλεξάνδρου,  καθώς και αρκετοί παράγοντες του ποδοσφαίρου όπως οι Αμαραντίδης, Μανιατάκης, Μουσελής, Παρασκευάκος, Μπαλαφούτης, Μελισσόπουλος, Πτερνέας, Αντωνόπουλος, Βασιλειάδης, Μαρινάκης  και φυσικά η πλειονότητα των διαιτητών του Πειραιά.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Πρόδρομος Κουλτουκτσόγλου παλαιός ποδοσφαιριστής και διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών .