Connect with us

stoplekto

Η κοπή της  πίτας των βετεράνων της Προοδευτικής

Published

on

Σε μια πολύ όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα με αρκετές στιγμές συγκίνησης και μνήμης ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του .

Τους καλεσμένους καλωσόρισε  εκ μέρους της διοίκησης ο Αλέκος Νταβέλης ,ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Ξανθόπουλος , καθώς και ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης .

Παραβρέθηκαν επίσης από την Δημοτική αρχή ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καπιτσίνος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης, Κώστας Βράκας.

Ήταν εκεί  εκπρόσωποι βετεράνων από πολλούς συλλόγους . Από τον Ολυμπιακό  οι Παναγιώτης  Κελεσίδης, Ανδρέας  Μπονόβας,  Νίκος Φώσκολος, από τον Παναθηναϊκό οι Νίκος Τζουνάκος, Γιώργος  Ροκίδης,Νίκος  Καρούλιας Μιχάλης Γεροθόδωρος, από την ΑΕΚ οι Στέλιος  Σεραφείδης , Μιχάλης Σιμυγδαλάς, Νίκος Σεβαστόπουλος , από Πανιώνιο Κλεάνθης Νικολαΐδης,από Ιωνικό Βασίλης Ξενάριος, Ηλίας Λιγνός, Ανδρέας Παπαδόπουλος,  από Ηλυσιακό Γιώργος Πούλιος, από Φωστήρα Φ. Ανδρικόπουλος, Θ. Κοτσάνος, Παπαδόπουλος, από Πανελευσινιακό Θ. Παπαζώης, Γ. Κουβίδης , από Πέραμα Στέφανος Φούσκας , από Ερμή Κορυδαλλού Αντώνης Κανέρης , από Αίαντα Σαλαμίνας Βελώνης, από Νεάπολη Νίκος Κίτσος, από Ολυμπιακό Λιοσίων Διαμάντης.

Παρόντες επίσης από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και η Βίκυ Νικολάκου , από τον Σύνδεσμο Προπονητών ο Χρήστος Παντιώρας .

Παρόντες επίσης ο  επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός της Προοδευτικής στην Α’ Εθνική Νίκος Γιδάκος καθώς και από την σημερινή ομάδα οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μπαντίκος και Νίκος Μπέλερης .

Ήταν επίσης εκεί ο επιχειρηματίας και φίλος των βετεράνων Γιάννης Αγιουτάντης καθώς και  ο κ. Λαγώνης από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Φυσικά το παρών έδωσε και η ψυχή των βετεράνων  Αντώνης Γλύκας που μέσω του τηλεοπτικού σταθμού  ΑΡΤ προβάλλει το έργο   των παλαιμάχων .

Για τον λόγο αυτό ο κ. Γλύκας τιμήθηκε από τους Κορυδαλλιώτες προχθές .

Τιμήθηκαν επίσης ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης,  ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Μιχάλης Λώνας, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού  ΙΕΚ ΑΛΦΑ , Σοφοκλής Ξυνής παλαίμαχος άσος  της Προοδευτικής Γιώργος Ρουμπάνης, ο  διαιτητής Βασίλης Καρακίτσος .

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν τιμήθηκε μετά θάνατον ο αείμνηστος Γιούρκας Σεϊταρίδης ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομα του με την ιστορία της Προοδευτικής. Το έπαθλο παρέλαβε ο γιος του βετεράνος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σεϊταρίδης..

    • Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού….

foto -vivasports.gr