Connect with us

stoplekto

Η Κύπρος Κορυδαλλού 1-0 στο 91’ τον Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Στο 91΄ η Κύπρος Κορυδαλλού κατάφερε να λυγίσει τον πολύ καλό Αίαντα Σαλαμίνας και να πάρει έτσι μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη . Το « χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κατσούλας με άψογη εκτέλεση φάουλ . Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν «γύρει την πλάστιγγα» της νίκης και από τις δυο πλευρές.

Οι Κορυδαλλιώτες έχασαν την μεγάλη τους ευκαιρία στο 44΄ με τον Κοττάκη που σε κενή εστία σούταρε άουτ . Από την πλευρά του ο Αίας βρέθηκε  κοντά στην επιτυχία με τους Ραπτόπουλο και Χανιώτη , χωρίς όμως να τα καταφέρει . Η Κύπρος στο τελευταίο 15λεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων για να πάρει τελικά τη νίκη με το φάουλ του Κατσούλα στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τρεις αποβολές

Ο διαιτητής Κουβέλης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από την Κύπρο τον Πέττα ( 84’) και από τον Αίαντα τον Ράμφο Κ.( 83’ ) καθώς και για διαμαρτυρία τον Ραπτόπουλο (90’)

 ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Κρασσάς , Καλικάντης(93’ Λέκκας) Αλευρής, Πέττας, Κόμης, Ρικούνοβ, Σιδέρης ( 72’ Ντακόστα Κρουζ), Χατζημελετιάδης( 65’ Ταμπουράκης) , Παυλόπουλος, Κατσούλας, Κοττάκης( 57’ Βάσσος)

 ΑΙΑΣ : Μεϊμάρογλου, Μικρούλης, Χονδρουδάκης, Κολιούσης, Μπέλιας Πέρρος( 72’ Σουνόγλου) , Μελαμπιανάκης, Σαλάτας, Χανιώτης (82’ Τσέλα) Ραπτόπουλος, Ράμφος Κ.