Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η κ. Εβίτα Κουστένη υπεύθυνη Επικοινωνίας  στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου

Published

on

Η διοίκηση του Α.Π.Σ. Πήγασος Αγίου Διονυσίου Πειραιά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την Δικηγόρο κ. Εβίτα Κουστένη, γνωστή για τον δυναμισμό και την πλούσια και πολυσχιδή της δράση .

Η κ. Κουστένη αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει τον Τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας με στόχο την ευρύτερη προβολή των δράσεών της στην πειραϊκή κοινωνία, την δυναμική επικοινωνία της με την νεολαία και την ποιοτική της αναβάθμιση σε συνάρτηση με την διαρκώς ανοδική πορεία, που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή της η νέα Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Α.Π.Σ. Πήγασος Αγ. Διονυσίου Πειραιά, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία αυτή επισημαίνοντας: ” Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός επιτελεί σπουδαίο έργο. Προάγει τον πολιτισμό, δίνει μια υγιή διέξοδο στα παιδιά και τους νέους μας προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν δεξιότητες και ταλέντα και να καλλιεργήσουν σώμα και πνεύμα στο πλαίσιο των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Η Διοίκηση, το Τεχνικό team και οι αθλητές του Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ έχουν καταφέρει με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και συνέπεια να καταξιωθούν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση για μένα η προώθηση και προβολή του έργου τους. Μαζί θα φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά! “