Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η λύση από τον πάγκο για την Βάρη

Published

on

Σημαντικό διπλό απέσπασε ο πρωτοπόρος Αστέρας από τον Άρη στη Βούλα και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Τριγλίας, αύξησε τη διαφορά του στους έξι πόντους.

Ιδανικά ξεκίνησαν το ματς οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας στο 17΄ το 1-0 με τον Μάγγο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και πέτυχαν την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα με τον Romano στο 23΄ και στο 30΄ με τον Κούστα έκαναν ανατροπή του σκορ γράφοντας το 2-1.

Στο 40΄ ο Άρης έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιαννόπουλος. Έχοντας αριθμητική υπεροχή ο Αστέρας, πέτυχε στο 44΄ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, την ισοφάριση  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούλια.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Καλιαμπάκα στη κορυφή της επίθεσης, αποδείχτηκε κίνηση ματ. Δύο γκολ του έμπειρου στράικερ στο 79΄ και στο 92΄ χάρισε τη νίκη στους Πολίτες. Στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε ο Χατζής για τον Άρη Βούλας.

Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Κουλοχέρη

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Χατζής (65΄ Gjura), Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης (82΄ Βουλωμένος), Χρήστου, Scorvo, Κούστας (65΄ Βασίλης), Romano, Κριλής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Κοφσανίδης, Μάγγος (65΄ Νιούμαν), Δημητρόπουλος, Σάμιος, Μπίτιλης, Παπάζογλου (64΄ Καλιαμπάκας), Ντούλιας (83΄ Μάναλης)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com