Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η λύτρωση ήλθε στο παρά τρία με τον Σαπαλίδη και ο Καραβάς στην κορυφή !!!

Published

on

Τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Σταμάτης Σαπαλίδης  λύτρωσε τον Καραβά  που λύγισε με  1-2 τον Ηρακλή Νίκαιας και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον μέχρι τώρα πρωτοπόρο  Αίαντα Σαλαμίνας.

Ήταν ένα «περίεργο»  παιχνίδι με την έννοια ότι παίχτηκε μόνο ένα ημίχρονο με τους προπονητές να προσπαθούν να διαχειριστούν τον αγώνα διαφορετικά . Τα 45 λεπτά ήταν ουσιαστικά λίγα , γιατί άλλο είναι να παίζεις δυο ημίχρονο και άλλο μόνο , αφού δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια . Ο Καραβάς είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου με τους Νικαιώτες να αρκούνται σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν δύσκολο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη  άμυνα του Ηρακλή . Όσο περνούσε η ώρα το άγχος αυξανόταν . Στο 78’ ο  Χατζάκης που μπήκε σαν αλλαγή , πάσαρε στον Σαπαλίδη αλλά το πλασέ  του τελευταίου πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια . Δυο λεπτά αργότερα ( 80’) η κεφαλιά πάλι του Σαπαλίδη δεν βρήκε στόχο ( άουτ)  ενώ στο 81’ το σουτ του Χατζάκη απέκρουσε με τα πόδια ο Γιαννούλης.

Στο 87’ όμως σε μια επίθεση του Καραβά η μπάλα κατέληξε στα αριστερά  . Εκεί βρέθηκε ο Σαπαλίδης που προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του , που από την κόλαση βρέθηκε στον παράδεισο …

Για την ιστορία να πούμε ότι στο α’ ημίχρονο που είχε παιχτεί  στις 19 Ιανουαρίου , ο Ηρακλής είχε προηγηθεί με πέναλτι του Αγουρσαλίδη στο 9, με τον Καραβά να ισοφαρίζει στο 15′ με τον Σελμανάι.

Άψογος ο διαιτητής Μπαλαχούτης .

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ.: Γιαννούλης, Κλώντζας, Κοψιδάς, Παρασκευόπουλος, Παπαθανασάκης, Λαζάκης (88’Ντομπρίν) , Θεοδωρόπουλος( 72’ Λουκάνι Ν) , Μπόγρης, Λουκάνι Ε., Βαλάκος , Αγουρσαλίδης

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπότος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος,Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος , Νικολακόπουλος, Κοττάκης ( 70’ Πουρσανίδης) Χονδρουδάκης( 70’ Χατζάκης) , Σαπαλίδης, Ράμα( 88’ Ρηγούτσος, 92΄λ.τρ. Ζαχαράτος) , Σελμανάι .