Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η Μαρκό τη νίκη (2-0), ο Αστέρας Βάρης την πρόκριση…

Published

on

Η Μαρκό κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Αστλερα Βάρης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση αφού είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0.

Ο αγώνας θα έχει και συνέχεια όμως στις δικαστικές αίθουσες, αφού η Μαρκό κατέθεσε ένσταση, θεωρώντας ότι ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με λιγότερους << μικρούς >> από όσους προβλέπει ο κανονισμός. Ο λόγος είναι ότι στο 85′ αποχώρησε ο Γκέργκι (Νο 7) που είναι << μικρός >> και μπήκε στη θέση του ο Μπεχάρι (Νο 16) που είναι << μεγάλος>>. Ομως ο Αστέρας υποστήριξε ότι με το 16 δεν ήταν ο Μπεχάρι, αλλά ο Γιάννης Βασίλης, που εκ παραδρομής δηλώθηκε με άλλο νούμερο. Μετά από έλεγχο ταυτοπροσωπείας που έκανε ο διαιτητής, διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής που μπήκε ήταν όντως ο Βασίλης. Για την τύχη του αώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ…

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 8′ όταν μετά από σύγχυση ο Πίκουλας έκανε το 1-0. Στο 67′ η Μαρκό έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τσίκλος. Ο Χριστίνης εκτέλεσε το φάουλ που έφερε την αποβολή, και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 81′ ο Σούλτσε έκανε το 2-0 με σουτ από πλάγια, ενώ στο 90+2′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βουτσελάς απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ντούλια.

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος, Πιετρής (70′ Φλώρος), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπελέρης (80′ Αλέμης), Βασιλειάδης, Φουάσης, Κράσι (80′ Σούλτσε), Γκίκας (57′ Σουλελές), Πίκουλας (57′ Πίκουλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (73′ Ερρίκος), Μάγγος, Γκέργκη (85′ Βασίλης), Ντιανέ, Καλλιμάνης (73΄ Ντούλιας), Χριστίνης (73′ Μπάκας), Μπελαβράκης.