Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η μπάλα τιμώρησε τον Χολαργό και χαμογέλασε στο Περιστέρι

Published

on

Ο Χολαργός είχε τις ευκαιρίες, αλλά το Περιστέρι τον τρόπο και τον Λιώνη, με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο Μαρσώ. Έτσι, το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι για την δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Γιάννη Ταπραντζή διατηρήθηκε δεύτερο έχοντας 42 βαθμούς, έναν περισσότερο από την τρίτη ομάδα του Κώστα Αρζένη έπειτα από 22 αγωνιστικές.

Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Λυράς αξιοποιώντας την έξοχη ατομική προσπάθεια του Αλέξανδρου Καζάκου από τα δεξιά. Το 1-0 ήταν φυσικό επακόλουθο, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά δίχως να υπολογίζουν τον πολύ καλό Κώστα Λιώνη. Ο τερματοφύλακας των ‘ροσσονέρι’ διατήρησε το 1-0, είδε τον Κετσετζόγλου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και στο 51′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Χρήστος Πλέστης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ και ο Παπαευθυμίου διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Μπαϊρακτάρης Ν., Σταυρόπουλος Γ.

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Ρίζος (56′ Χάλος), Λυράς, Τζέλη, Κετσετζόγλου, Τασιούδης, Ντζαβίδας (70′ Καζάκος Π.).

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Βενέτης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης (63′ Κρούτη), Λιαγκόζης, Ψαράκης (87′ Κούτρης), Χέλμης, Λειβαδάς (75′ Ντα Κόστα).