Connect with us

stoplekto

Η νέα διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου. Πρόεδρος ο Θ. Βαβάκας

Published

on

Ο Θανάσης Βαβάκας είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου . Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου   που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου και συγκροτήθηκε προχθές βράδυ σε σώμα είναι :

Πρόεδρος : Βαβάκας Αθανάσιος. Α’ Αντιπρόεδρος : Γκούμας Βασίλειος. Β’ Αντιπρόεδροι : Κυρλής Γεώργιος, Βλασόπουλος Σπύρος. Γενικός Γραμματέας : Βαζαίος Κάτων .Ταμίες : Κλεισούρας Σπύρος, Μαυροπούλου Στέλλα  Ειδικός Γραμματέας: Κασιούρας Γεώργιος. Γενικός Αρχηγός Θάνος Χρήστος. Έφορος υλικού : Φαναρίτης Διονύσιος. Μέλη : Φαναρίτης Στέφανος , Ζαφειρόπουλος Μάκης, Μιχαλόπουλος Ζαχαρίας, Μακράκης Χαράλαμπος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος Θανάσης Βαβάκας τόνισε:

«Μια καινούρια σελίδα ανοίγει από σήμερα για το ιστορικό σωματείο της ΑΕΜ.

Αναλαμβάνουμε ένα βαρύ αλλά όμορφο φορτίο να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακτήσει την αίγλη της και να τιμήσει την ένδοξη ιστορία της. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός αλλά το Μοσχάτο είναι συνηθισμένο σε αυτό.

Μια όμορφη παρέα είμαστε και φιλοδοξούμε να είμαστε και μια επιτυχημένη διοίκηση.

Στόχος είναι η ανασυγκρότηση της ομάδας σε αγωνιστικό, διοικητικό, οικονομικό και κάθε είδους επίπεδο. Χωρίς υπερβολές επενδύοντας στις ακαδημίες μας πλαισιωμένοι με κάποια έμπειρα & ποιοτικά συστατικά προσηλωμένοι σε ένα πρόγραμμα 3ετους αγωνιστικής ανάτασης.

Θέλουμε ξανά τον κόσμο κοντά μας, θέλουμε των ακαδημία μας αναμορφωμένη σε κυψέλη ποδοσφαιριστών, την δημοτική αρχή δίπλα μας θέλουμε τους πάντες. Ποτέ ξανά εσωστρέφεια πισωγυρίσματα και κακές πρακτικές. Ποτέ πια αποκλεισμοί. Καλώ όλους να στηρίξουν την νέα προσπάθεια. Καλώ και την προηγούμενη διοίκηση να συνδράμει με όποιο τρόπο θέλει και μπορεί.

Είμαστε εδώ…είμαστε όλοι…είμαστε δυνατοί. »