Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Νέα Ιωνία 1-0 πέρασε από τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, η Νέα Ιωνία πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν με ένα βαθμό και χωρίς νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 9′ με το σουτ του Μακρή να περνάει άουτ, ενώ στο 22′ ο Χανιώτης έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Φερναντίνιο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τη σειρά τους στο 24′ με το σουτ του Χαραλάμπου να περνάει άουτ, ενώ στο 33′ ο Λευκόπουλος έδιωξε το σουτ του Ρουμελιώτη. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, στο 35′ ο Ταβάρες σούταρε αλλά ο Χανιώτης απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε τρελό ρυθμό. Στο 46′ ο Αντωνόπουλος Β. νικήθηκε από τον Χανιώτη, ενώ στο 48′ το σουτ του Σιαλμά πέρασε άουτ. Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Φερναντίνιο μόνος με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν τεράστια ευκαιρία όταν ο Κατσίβελας βγήκε μόνος με τον Λευκόπουλο αλλά σούταρε πάνω του.

Στο 56′ έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ζαρκαδούλας ανέτρεψε τον Ραυτόπουλο Β. έξω από την περιοχή και είδε την 2η κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Από την εκτέλεση του φάουλ η μπάλα βρήκε το χέρι του Δενελάβα, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι και τον Αντωνόπουλο να ευστοχεί κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις. Στο 62′ με τον Χανιώτη να αποκρούει το σουτ του Ταβάρες, ενώ τα σουτ του Χατζηγεωργίου στο 74′ και του Αντωνόπουλου στο 90′ να καταλήγουν άουτ. Έτσι το 0-1 έμεινε σαν τελικό σκορ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Χαραλάμπου (81′ Μακρής), Δενελάβας, Γεωργαμλής, Ρουμελιώτης, Τσάμογλου (81′ Χριστοδούλου), Σιαλμάς (60′ Κεχρής), Κατσίβελας (66′ λ.τ. Καστόρας), Τσαγκαράκης.

ΝΕΑ ΙΩΝΊΑ: Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Γερόλυμος (60′ Χατζηγεωργίου), Αλέμης (77′ Μαρούσης), Μπάστας, Αντωνόπουλος, Φερναντίνιο (87′ Πετράς), Κωνσταντίνου, Μακρής (77′ Τζαμάι), Ραυτόπουλος Β. (77′ Τσαγιάννης), Ταβάρες.